ZMFood

info@zmfood.eu    +370 41 500 007 

ZMFOOD švenčia 25 metų jubiliejų

ZMFOOD švenčia savo 25-metį

Vasario mėnesį ZMFOOD komanda šventė 25 metų jubiliejų. Tai ambicingų jaunų verslininkų 1997 metais įkurtas šeimos verslas. Su pirmuoju prekės ženklu „Jėga“ traškūs riešutai su kevalais iškart tapo mėgstamu užkandžiu ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. 2010 metais buvo įkurtas prekės ženklas CHIKI, papildęs įmonės asortimentą karamelizuotų riešutų, spragėsių ir saldumynų linija.

2016 metais įmonė sparčiai augo, pasistatė naują biurų pastatą ir padidino gamybos plotą iki 6100 m2.

2021 metais sukurtas Mr.CHECK – tai naujausias ZMFOOD užkandžių prekės ženklas, skirtas šiuolaikiškam, aktyviam gyvenimo būdui. Kurdama šį prekės ženklą įmonė panaudojo naujausias naujoves ir išskirtinius skonius, kad galėtume mėgautis nuostabia Mr.CHECK užkandžių patirtimi.

Per pastaruosius 25 metus įmonė sparčiai augo, plečia tiek savo produktų linijas, tiek šalių, į kurias eksportuoja, teritorijas. Džiaugiamės, kad šiandien ZMFOOD yra vienas didžiausių riešutinių užkandžių gamintojų Baltijos šalyse.

Norime padėkoti visiems savo ištikimiems darbuotojams, padėjusiems įmonei augti ir be kurių nebūtume patekę ten, kur esame šiandien. Taip pat dėkojame savo partneriams, mažmeninės prekybos tinklams, platintojams ir didmenininkams už sėkmingą bendradarbiavimą ir tikimės, kad dirbsime kartu ilgus metus.

Daugiau apie įmonės istoriją ir pačią įmonę skaitykite čia

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *